Filtrar por

Categorías

Categorías

Disponibilidad

Disponibilidad

Estado

Estado

Peso

Peso

  • 0Kg - 1,5Kg

Autor

Autor

Editorial

Editorial

Idioma

Idioma

Estado

Estado

Encuadernación

Encuadernación

Observación

Observación

Inicio

libros - comics-películas de segunda mano

Inicio

Inicio

Filtros activos

L'últim vaixell

5,80 € Precio

Narra la historia de Libertad, la hija de un coronel del ejército de la República que, junto con su abuela y como otros millares de mujeres, hombre, niños y niñas, se ve obligada a emprender el camino del exilio.

El misteriós punyal del pirata

5,40 € Precio

En alta mar troben una botella i, dins, un pergamí amb un punyal dibuixat; un punyal com el que Barto recordava haver vist al museu municipal... Però, quan hi acudeixen per comprovar-ho, el punyal ha desaparegut

El llibre de la selva

5,80 € Precio

Vida i aventures de Mowgli, un nen criat entre llops a la selva. A la selva s'enfrontarà al tigre coix Shere Khan, amb làjuda dels seus amics: l'os Baloo, la pantera Bagheera i la serp Kaa.

El poema de la rosa als llavis

7,70 € Precio

L'autor aplica procediments experimentals d'avantguarda -ruptura d'hemistiquis, esglaonament del vers, alternança de majúscules i minúscules, utilització de tipografies de mides i colors diferents- en una època en que es tendeix a la recuperació dels motius clàssics i dels topoi tradicionals.

digue'm agosarat

8,10 € Precio

Digue'm agosarat és el resultat d'una suma de molts esforços. Ben pensat, com tots els llibres nascuts de la televisió. És un llibre basat en els monòlegs que algun dia s'han emès, combinació dels guions escrits i de les aportacions improvisades del presentador.

Frankenstein

5,80 € Precio

Frankenstein o el moderno Prometeo, o simplemente Frankenstein, es una obra literaria de la escritora inglesa Mary Shelley.